0487-518816

Fidi Verzekeringen

Ons kantoor, voorheen bekend onder Van Hoften Assurantiën, heeft meer dan twintig jaar ervaring in advies over hypotheken, verzekeringen, financieringen en spaarrekeningen. In tegenstelling tot vele andere partijen zijn wij volkomen onafhankelijk waardoor wij u helemaal objectief kunnen adviseren. We kunnen in principe bijna alle verzekeraars aanbieden die in Nederland actief zijn. Ons enige belang is derhalve om u zo goed en volledig mogelijk van advies te voorzien

Verzekeringen

Fidi is een regionaal werkend assurantiekantoor dat zich kenmerkt door een hoog serviceniveau voor onze particuliere- of zakelijke klant. Naast onze particuliere klanten zijn we gespecialiseerd in de MKB en agrarische markt. Onze servicelijnen zijn kort waardoor u steeds adequaat en snel geholpen wordt. Uw schades proberen wij zo veel mogelijk via onze tussenkomst af te wikkelen zodat we zekerheid hebben dat uw belangen zo goed mogelijk worden vertegenwoordigd.

Maak vrijblijvend een eerste afspraak

Onze beloning is voor de meeste verzekeringen versleuteld in de premies die u betaalt. Voor specialistische producten als levens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en hypotheken  maken wij met u  individuele afspraken.
Meer informatie staat in onze dienstenwijzers vermeld.

Fidi-verzekeringen


Download hier
onze algemene voorwaarden voor verzekeringen en hypotheken.


Download hier
ons Dienstverleningsdocument Risico's.


Download hier
ons Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen.


Download hier
ons Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag.


Download hier
onze dienstenwijzer.


Download hier
onze privacyverklaring.