0487-518816

Fidi Hypotheken

Ons kantoor, voorheen bekend onder Van Hoften Assurantiën, heeft meer dan twintig jaar ervaring in advies over hypotheken, verzekeringen, financieringen en spaarrekeningen. In tegenstelling tot vele andere partijen zijn wij volkomen onafhankelijk waardoor wij u helemaal objectief kunnen adviseren. We kunnen in principe bijna alle hypotheekverstrekkers aanbieden die in Nederland actief zijn. Ons enige belang is derhalve om u zo goed en volledig mogelijk van advies te voorzien

Hypotheken

Fidi kan voor een groot aantal hypotheekverstrekkers uw hypotheekofferte aanbieden en uw aanvraag begeleiden. Belangrijk want alleen hierdoor bent u op ieder moment gegarandeerd van de voordeligste tarieven en beste voorwaarden die voor de Nederlandse markt beschikbaar zijn. We hebben een specialisme opgebouwd voor aanvragen van ondernemers omdat dit tóch een andere aanpak vergt dan 'rechttoe rechtaan'. We zijn gewoon uw gehele hypotheektraject te verzorgen, (uiteraard op verzoek) inclusief taxatie, notaris en eventueel aanvraag NHG of Starterslening.

Maak vrijblijvend een eerste afspraak

Onze beloning is voor de meeste verzekeringen versleuteld in de premies die u betaalt. Voor specialistische producten als levens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en hypotheken  maken wij met u individuele afspraken.
Meer informatie staat in onze dienstenwijzers vermeld.

Fidi hypotheken


Download hier
onze algemene voorwaarden voor verzekeringen en hypotheken.


Download hier
ons Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag.


Download hier
ons Dienstverleningsdocument Risico's.


Download hier
ons Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen.


Download hier
onze dienstenwijzer.


Download hier
onze privacyverklaring.